Navigacija

Tuščias prekių krepšelis.

Red Valentine love

Grįžti į ankstesnį puslapį
Atsiliepimai (0)

Reviews

Atsiliepimų nėra

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Red Valentine love”

Jums gali patikti

Raudonos rožės

Raudonos rožės - tai amžinos meilės simbolis. Klasikinė gėlė teikiama įvairiausiomis progomis. Pati svarbiausia gėlė - visų gėlių karalienė. Rožės kaina priklauso nuo Jūsų pasirinkto rožės ilgio. Pasirinkite norimą rožių kiekį. Minimalus užsakymo kiekis- 11 vnt. rožių. Rožės bus surištos į puokštę bei  perrištos kaspinėliu.
Nuo: 4.99 € Pirkti

Saksofono melodija

Profesionalaus saksofonisto atliekamas vienas arba keli muzikiniai kūriniai. Muzikantas atvyks į Jūsų pasirinktą vietą bei pasveikins dovanos gavėją. Pagros muzikinį kūrinį bei įteiks gėles. Paslaugos kaina priklauso nuo pasirinktų kūrinių kiekio. Prie šios prekės BŪTINAI reikia pasirinkti Jūsų pageidaujamas gėles ar puokštę ir įsidėti į krepšelį. Be gėlių ( be puokštės) paslauga neteikiama. Šis muzikinis pristatymas galimas TIK didžiuosiuose miestuose Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Alytuje, Šiauliuose. Pristatymas galimas iš anksto susitarus bei patvirtinus laiką bei vietą. Kaune muzikinis pristatymas su saksofonu NEGALIMAS. Kituose miestuose muzikinis pristatymas su saksofonu galimas tik atskirai susitarus. Ne esant galimybei atlikti muzikinį pristatymą jis keičiamas į papildomą gėlių puokštę, nebent būtų susitarta kitaip iš anksto.
Nuo: 65.00 € Pirkti

Spalvų širdis

Patogus ir praktiškas produktas- puokštės gavėjui nereikia rūpintis ir ieškoti vazos. Kompozicija pagaminta specialiame širdies formos inde, kuris užpildytas šlapia kempine. Šis indas maksimaliai prailgina šviežių rožių gyvavimą.
Nuo: 99.00 € Pirkti

100 spalvotų rožių

100 rožių - tai puikus siurprizas ypatinga proga. Įspūdinga ir nekasdieniška dovana. Spalvotos rožės - tai žaismas ir nuotaika. Puokštė surišta kaspinėliu. Rožių ilgis puokštėje priklauso nuo Jūsų pasirinktos kainos. Rožių kiekis - 100 vnt.
Nuo: 299.00 € Pirkti

Smuiko melodija

Profesionalaus muzikanto atliekamas vienas ar keli muzikiniai kūriniai. Muzikantas atvyks į Jūsų pasirinktą vietą su gėlių puokšte. Pagros kūrinį ir įteiks gėles. Muzikinis sveikimas puikiai tiks ypatingai progai. Produkto kaina priklauso nuo Jūsų pasirinktų kūrinių kiekio. Prie šios prekės BŪTINAI reikia pasirinkti Jūsų pageidaujamas gėles ar puokštę ir įsidėti į krepšelį. Be gėlių ( be puokštės) paslauga neteikiama. Šis muzikinis pristatymas galimas TIK ŠIUOSE didžiuosiuose miestuose Kaune,Klaipėdoje,Panevėžyje, Alytuje, Šiauliuose. Kituose miestuose muzikinis pristatymas su smuiku galimas tik atskirai susitarus.
Nuo: 65.00 € Pirkti

Spalvotos rožės

Spalvotų rožių puokštė-tai linksma kompozicija tinkanti įvairiomis progomis. Gimtadienis, draugiškas "bakstelėjimas", dėmesio parodymas... Puokštė nuotaikai pakelti. Šypsenos garantija :) Rekomenduojamas puokštės su spalvotomis rožėmis dydis- ne mažiau nei 9 vnt.
Nuo: 2.99 € Pirkti

Purpuras

Raudonų rožių puokštė raudoname plaušiniame popieriuje su celofanu, perrišta raudonu kaspinėliu. Puokštė tiks įvairiausiomis progomis, bet labiausiai tiks parodyti savo ištikimybę. Puokštė gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, atsižvelgiant sezoniškumą bei asortimentą.Rožių kiekis puokštėje- 11 vnt, 33 vnt arba 51 vnt.
Nuo: 69.00 € Pirkti

Puokštė Floristo fantazija

Gėlių puokštė sukomponuota floristo nuožiūra. Iš tų gėlių, kurios jo nuomone gražiausiai ir geriausiai tarpusavyje dera. Pasikliaukite floristo profesionalumu. Puokščių pavyzdžius žiūrėkite mūsų puslapyje skiltyje "galerija". Puokštės dydis priklauso nuo Jūsų pasirinktos kainos. Jei turite pageidavimų( kaip turėtų atrodyti puokštė)- parašykite apie tai skiltyje "komentarai". Kitu atveju floristas sukurs puokštę savo profesionalia nuožiūra.
Nuo: 19.00 € Pirkti

Širdis iš rožių

Spalvotų rožių širdis - tai prisipažinimas meilėje, savo jausmų atskleidimas. Rožės komponuojamos specialioje kempinėje - "oazėje" . Šis komponavimo būdas išlaikys rožių gyvavimą maksimaliai. Galimas rožių kiekis kompozicijoje -  23, 41 ir 81 vnt.
Nuo: 139.00 € Pirkti

Rožių dėžutė

Raudonos rožės dėžutėje-patogi ir praktiška dovana.  Dėžutė dekoruota plaušiniu popieriumi. Surišta raudonu kaspinėliu. Rožių kiekis priklauso nuo Jūsų pasirinktos produkto kainos. Rožių ilgis 50-60 cm. Rožių dėzutė bei pati kompozicija gali skirtis nuo parodytos nuotraukoje, atsižvelgiant į sezoniškumą bei asortimentą.
Nuo: 79.00 € Pirkti
Į viršų
11022146487